top of page

Ook tijdens de koale kermis, punten voor KV de Brink.


Op kermis zondag mochten Brink A en Brink F aantreden, Brink B had kermis verlof.

Brink A won overtuigend maar schoot een slechte wedstrijd, tegen Beuningen.

Tijdens het ingooien bleek Julian Broekhuis teveel last te hebben van zijn schouderkwetsuur zodat de Brink met 4 man moest gooien.

Het losschoot van de Brink was goed wat resulteerde in een kleine voorsprong van zo'n 5 meter. De 5 daaropvolgende schoten was van dusdanig niveau dat de wedstrijd spannend bleef. In de enige lange bocht van Beuningen schoot Jorg Smellink een uitstekend schot, Beuningen was niet bij machte om hier aan te tippen. Dit was het begin van een serie mooie schoten waardoor het eerste punt toch redelijk eenvoudig binnen werd gehaald.

De tweede periode ging ook lange tijd gelijk op, totdat de wedstrijd weer in de lange bocht terecht kwam. Beuningen blijkt hier veel moeite mee te hebben want het was de Brink door goede schoten van Wessel Broekhuis en Bill Kottink die hier een beslissende voorsprong pakte en dus het tweede punt. Al vrij snel in de derde periode wist Beuningen de sloot te vinden, waardoor de Brink freewheelend en met bijna een schotlengte, door een geweldig schot van Cisse Luft, ook de derde periode binnenharkte.

Al met al was het maar goed voor de Brink dat de Beuningen baan zo breed is, want meerdere schoten waren niet zuiver, puur op kracht had de Brink wel duidelijk de overhand. In de competitie is het spannend bovenin want de Brink staat samen met Vooruitzicht op de eerste plaats kort gevolgd op één punt door Ons Streven.Brink F schoot een geweldige wedstrijd tegen Nooit Gedacht, de eerste twee perioden was de Brink opppermachtig en had geen kind aan tegenstander Nooit Gedacht. De derde periode was in de ogen van de trainers spannend maar de jonge schutters keken daar anders naar en hadden gewoon een goede wedstrijd geschoten. Brink F staat na 5 wedstrijden met het maiximaal aantal punten ruim op de eerste plek, 5 punten voor op nummer twee Vooruit Losser. De herbstmeisters werden dan ook beloond met een heerlijke snack door de leiders Bennie oude Vrielink en Bart Kienhuis.

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page