top of page

Pieter, Tim en Julian succesvol, voor de Brink.

Op deze prachtige zondagochtend hebben enkele jeugdleden van KV de Brink zich succesvol


Pieter Kienhuis 2e plaats.

laten zien bij de persoonlijke straatwedstrijd van de TKC (Twentse Klootschiet combinatie) deze is tevens de selectiewedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap.


In Weerselo waarbij KV de Gunne op uitstekende wijze de organisatie in handen had om voor de jeugd van de TKC de wedstrijd in goede banen te leiden.In de jongste categorie schoot Pieter Kienhuis een prima wedstrijd op de Weerselerveldweg en wist de 300 meter in 6 schoten te klaren daarmee behaalde hij een uitstekende 2e plaats. Een puike prestatie voor dit jeugdig talent van KV de Brink. Fedde Oonk behaalde een prima 5e plek.

Julian Broekhuis 1e plaats


Julian Broekhuis liet wederom zien dat hij de Langedijk in Weerselo goed kent en hij schoot over deze moeilijk bespeelbare straat, de 900 meter in 9 schoten en 46,25m, goed voor de 1e plaats in de 4e categorie. Tim Hendriks behaalde in deze categorie een 2e plaats door de afstand in 9 schoten en 10,00 m te halen.In de Championstour van de Nederlandse Klootschiet Bond waar 3 jeugdleden van de Brink aan meedoen is er op het onderdeel veld na 4 wedstrijden al een "vorentscheidung" behaald door Cisse Luft.

Cisse Luft al zeker van deelname EK.

Cisse heeft de eerste 4 wedstrijden winnend afgesloten en is daarmee nu al zeker van selectie voor het EK in Duitsland (Schleswig Holstein) wat gespeeld wordt in het weekend van hemelvaart. Een bijzondere knappe prestatie!!

De andere schutters Tim Hendriks en Julian Broekhuis zijn nog volop in de race hiervoor.282 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page