top of page

Prima overwinning van de Brink op Steeds Vooruit.

Op de Elsmorsbaan van Steeds Vooruit onder een heerlijk zonnetje heeft de Brink de draad weer opgepakt en een 1-2 overwinning gepakt. Ondanks het gemis van vader (gebroken elleboog) en zoon (Corona maatregelen) Groeneveld, maar met "goold old" Rene Fox en jeugdspeler Tim Hendriks werd er een mooie wedstrijd neergezet.

Vanaf het eerste schot in de eerste periode nam de Brink het initiatief en de voorsprong. Door enkele mindere schoten aan Steeds Vooruit zijde en goede aan Brink kant was er halverwege een voorsprong van zo'n 50 meter. De Brink kon deze voorsprong nog uitbreiden en pakte het eerste punt met 70 meter.

Tim Hendriks schoot als jeugdspeler een geweldige wedstrijd.

In de tweede periode ging het lang gelijk op en was het steeds stuivertje wisselen. Op een cruciaal moment in de wedstrijd haalde Steeds Vooruit behoorlijk uit met een geweldig schot, maar de man in vorm aan Brinkkant Jochem Wennink beantwoorde dit met een subliem antwoord waarbij de kloot een geweldige eerste val had wat resulteerde in 12 meter voorsprong. Toch wist de tegenstander dit weer ongedaan te maken en het laatste schot moest de beslissing brengen. De Brink met een achterstand van 8 meter mocht eerst en Jochem had wederom een perfect schot waarbij Steeds Vooruit het antwoord schuldig moest blijven en er een 0-2 stand op het scorebord kwam.


Jesse Wennink in opperste concentratie

De derde periode was een kopie van de tweede, wat betekende dat het een

zeer spannende wedstrijd was. Echter 4 schoten voor het einde met een kleine voorsprong voor de Brink werd een ongeëvenaard slecht schot aan brinkzijde geproduceerd, de bewuste schutter schaamt zich nog steeds en de Brink was niet meer bij machte om dit ongedaan te maken. Het derde punt van de wedstrijd ging zodoende naar Steeds Vooruit en de eindstand van 1-2 was een feit.

De Brink staat op een zeer verdienstelijke 4e plaats en mag komende zondag aantreden tegen Mander op de Streubaan.82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page